Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat a /myapkclub számára

Ha további információra van szüksége, vagy kérdése van webhelyünk felelősségkizárásával kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e -mailben az admin@myapkclub.com címen. Nyilatkozatunkat a Jogi nyilatkozat generátor segítségével állítottuk elő.

Nyilatkozatok a /myapkclub számára

A webhelyen található összes információ – https: ///myapkclub.com – jóhiszeműen és csak általános tájékoztatás céljából kerül közzétételre. /myapkclub nem vállal garanciát ezen információk teljességére, megbízhatóságára és pontosságára. Bármilyen intézkedés, amelyet az ezen a webhelyen (/myapkclub) található információk alapján tesz, szigorúan saját felelősségére történik. A/myapkclub nem vállal felelősséget a weboldalunk használatával kapcsolatos veszteségekért és/vagy károkért.

Weboldalunkról más webhelyeket is meglátogathat az ilyen külső webhelyekre mutató hiperhivatkozások követésével. Bár törekszünk arra, hogy csak minőségi linkeket biztosítsunk a hasznos és etikus webhelyekre, nincs ellenőrzésünk ezen webhelyek tartalma és jellege felett. Ezek a más webhelyekre mutató linkek nem jelentenek ajánlást a webhelyeken található összes tartalomra. A webhelytulajdonosok és a tartalom értesítés nélkül megváltozhatnak, és előfordulhatnak, mielőtt lehetőségünk nyílik eltávolítani egy „rossz” linket.

Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy amikor elhagyja webhelyünket, más webhelyek eltérő adatvédelmi irányelveket és feltételeket tartalmazhatnak, amelyek nem befolyásolhatók. Kérjük, feltétlenül ellenőrizze ezen webhelyek adatvédelmi irányelveit, valamint azok „Általános Szerződési Feltételeit”, mielőtt bármilyen üzleti tevékenységbe kezd vagy bármilyen információt feltölt.

Beleegyezés

Weboldalunk használatával Ön ezúton elfogadja a nyilatkozatunkat és elfogadja annak feltételeit.

Frissítés

Ha frissítjük, módosítjuk vagy módosítjuk ezt a dokumentumot, akkor ezeket a módosításokat jól láthatóan közzétesszük itt.