Hogyan lehet csökkenteni a combzsírt 7 nap alatt otthon?

Miért akarja mindenki csökkenteni a combzsírt különösen otthon? Valaki zsírja elengedhetetlen a jó élet fenntartásához, és védelmet nyújt a szervekkel szemben is.

De ha sokkal több kalóriát visz be, mint amennyire szüksége van a szervezetének, vagy többet, mint amennyit a szervezete nem tud elégetni a felesleges zsírok képződnek a testen.

hogy a szervezeted hol tartja ezeket a zsírokat, a genetikától függ. Leggyakrabban ez a zsír a nőkben a csípőben, az alsó hasban és a belső combokban tárolódik.

A férfiaknak a comb belső zsírja is lehet, bár hajlamosak zsírt tárolni a hasban. Sokan szeretnék elveszíteni a testzsírokat, különösen a combokból.

Ennek eléréséhez vannak olyan gyakorlatok kombinációja, amelyek tonizálják az izmokat, és általános változások, amelyek támogatják a fogyást.

Megfigyelted, hogy vannak speciális kiegészítők vagy más speciális fizikai gyakorlatok, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan lefogyj otthon, de egyszerűen nem könnyű. Nincsenek olyan kiegészítők, amelyek az adott izom irányítását célozhatják meg.

Ahhoz, hogy megszabaduljon ezektől a testzsíroktól, jó étkezési tervvel is rendelkeznie kell, meg kell terveznie egy jó étrendet, és meg kell szabadulnia a gyorsételektől és más olajos ételektől.

Hatékony eredményeket érhet el ellenállóképző gyakorlatokkal. Szeretnél megszabadulni ezeknek a combzsíroknak? Igen, akkor jó helyen jár, mivel eligazítunk néhány gyakorlatban, amelyeket otthon végezhet, és a napokban elveszítheti a combzsírokat.

Egy nemrégiben készült tanulmány azt mutatja, hogy ha sok zsír van a hasban és a combokban, akkor megnőhet egyes betegségek, például a prosztatarák kockázata.

A nemkívánatos zsírok elvesztése a combokból nehéz feladat lehet. Elárulom, hogy mit kell tudnia a combzsírok elvesztéséről.

Ha Ön az, aki el akarja veszíteni a combzsírokat, tudnia kell, hogy semmilyen gyógyszerrel vagy gyakorlattal nem célozhatja meg testének egy adott területét a fogyás érdekében.

a comb körüli zsírok csökkenhetnek, ha elveszíti a test összes zsírját. Ha kevesebb kalóriát fogyaszt napi rendszeresen. csökkenni fog a combja és az egész test.

A combok súlygyarapodásának fő oka az ösztrogén. Ez a hormon növeli a nők zsírsejtjeit. amely leggyakrabban a fenék és a comb környékén rakódik le. Megcélozhatja a combokat, ha gömbölyű lökéseket, serlegguggolásokat és sumo guggolásokat végez. Ezenkívül végezhet néhány oldalsó ütközést és oldalsó lábemelést, hogy a belső combjaira összpontosítson.

A combzsírok okai

Az, hogy hol tárolja szervezete a zsírokat, a génektől, a nemtől, a test típusától és a hormonjaitól, valamint az Ön által választott étrendtől függ.

Sok oka lehet annak, hogy a nők zsírosodnak a combok és a fenék körül, és keményen küzdenek, hogy megszabaduljanak ezektől a zsíroktól. A combok súlygyarapodásának fő bűnösje az ösztrogén hormon.

Ez a hormon hajlamos a nőstény zsírsejtek növekedésére, ami leggyakrabban a comb és a fenék környékén okoz lerakódást. Valójában a test zsírsejtjei nagyobb arányban nőnek a nőknél, mint a férfiak. Ez nyolcévesen kezdődhet a pubertás és a női hormonok növekedése miatt.

A felnőttkori súlygyarapodás elsősorban annak köszönhető, hogy több kalóriát fogyaszt, mint amennyit a szervezet eléget. Még ha napi 100 extra kalóriát is bevesz, ez 10 kilós súlyt növelhet az évben. Az, hogy hol tárolja ezeket a zsírokat, testalkatától függ.

Miért van a nőknek több testzsírja, mint a férfiaknak?

A nők hajlamosabbak a súlygyarapodásra, mint a férfiak, akik extra kilókat tárolnak a hasukban. A női hormonok miatt extra súly halmozódik fel a medencében, a combokban és a csípőben.

Ez a zsírtartalom segíti őket a gyermekvállalásban és a szoptatásban. Gyermekkorban a lányok és a fiúk azonos testzsírokkal rendelkeznek, de miután elérték a pubertást, a nők gyorsabban nyernek zsírt, mint a férfiak.

25 éves korukra a szőnyeg kétszer több testzsírt tartalmaz, mint a férfiak. Kamaszkor után a szervezet nem kap több zsírsejtet. A túlzott kalóriafogyasztás miatt a fiú zsírsejtje kitágul.

Egészségesebb, ha alacsonyabb testzsír van

Látható, hogy a mély hasi zsírok metabolikusan aktív tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek növelik a krónikus betegségek kockázatát, akárcsak a szív- és érrendszeri betegségek és a 2 -es típusú cukorbetegség.

Az alsó testben lévő zsírok többnyire szubkutának, ami azt jelenti, hogy leülnek a bőr alá. Kivonja a hasznos vegyületeket. amely tartalmazhat leptint, egy hormont, amely segít csökkenteni az étvágyat, és ösztönzi a szervezetet a szervezetben tárolt zsír metabolizmusára.

Ezek a zsírok adiponektin hormont is termelhetnek, amely segíti a szervezetet a zsírok és a cukor hatékonyságának feldolgozásában, így kisebb a cukorbetegség kialakulásának valószínűsége.

A bőr alatti zsírok gyulladáscsökkentő előnyökkel is járnak az erek számára.
De ezek a tények nem lehetnek túlzott mennyiségben, ami sok egészségügyi problémát okozhat a szervezetben, és túlsúlyos is lehet.

Gyakorlatok a combzsírok csökkentésére

A következő gyakorlatokat hetente kétszer -háromszor elvégezheti, hogy tonizálja a combizmokat és elégethesse az izomzsírokat. A tónusos izom is segíthet csökkenteni a zsírok megjelenését. Ez néhány gyakorlat, amelyet otthon is elvégezhet;

Fájdalmas ugrás
Ismétlés: 10-15 alkalommal mindkét lábon.
Nincs szükség semmilyen felszerelésre.

Kezdje el a lábát szélesebb testtartásban.
Tartsa a mellkasát függőlegesen és a vállát lefelé, tegye keresztbe a jobb lábát a bal mögött, és guggoljon le görnyedt helyzetbe.

Az alsó helyzetből tolja hátra a testét függőlegesen, a jobb lábát pedig vissza a kiindulási helyzetbe.
Ezután ismételje meg a bal lábával.
Végezze el 10-15 alkalommal mindkét lábát.

Korcsolyázók

Ismétlés: 15-20 ismétlés.
Nincs szükség semmilyen felszerelésre.
Kezdje az elhajló helyzetben úgy, hogy a bal lába a jobb mögött hajlik, és mindkét térdét is meghajlítja.

Nyomja oldalra a bal lábát, és landoljon a jobb lábán, a bal lábad pedig mögötted, a másik oldalon görnyedt helyzetben. kapcsolja ki a lábak között.

Ön is léphet vagy ugorhat, fitnesz szintjétől függően. További kihívásokhoz hátsó lábát a földön is tarthatja.
Ismételje meg 20 -szor, pihenjen, majd hajtson végre egy másik sorozatot, ha akar.

Ugrások súlyzókkal
csökkentse a combzsírt

Ismétlés: 30 másodperc mindegyik lábhoz
Szüksége lehet 5-7 font súlyzókra.
Kezdje a láb csípőjétől tágabbra, és tartson súlyzót mindkét kezében. A súlynak mindkét oldalon azonosnak kell lennie. Ha először csinálja ezt, akkor ezt súlyzóval is megteheti.

Lépjen előre a jobb lábával, és hajoljon előre. Ne hagyja, hogy a térde túlhaladjon a lábujjain. A lábának merőlegesnek kell lennie. A bal térdének körülbelül egy vagy két hüvelyk távolságra kell lennie a talajtól.

Tartsa egyenesen a súlyzókat mindkét kezében, további kihívásokért végezzen bicepsz -göndörítést, miközben lebukik.

Tartsa súlyát a sarkában, nyomja jobb lábát a kiindulási helyzetbe.
Ismételje meg ezt a mozdulatot a jobb lábával 30 másodpercig, majd váltsa fel a lábát, majd hajtson végre egy lökést a bal lábával.

Leave a Comment